Over Ons

In het begin van de vorige eeuw startte Isaac Fernandes samen met z’n zoon Jule een bedrijf op. Heden is dit bedrijf, waarvan de aandelen in handen zijn van familie Fernandes, uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in Suriname.¬†Fernandes Bakkerij maakt onderdeel uit van de Fernandes Group. Fernandes Group is een van de grootste bedrijven ketens in ons land. Met ongeveer 1100 medewerkers, een ruime verscheidenheid aan activiteiten en een hoge sociale status, levert zij een belangrijke bijdrage aan de Surinaamse gemeenschap.

Fernandes Bakkerij beheerst de brood en patisserie categorie in Suriname, door haar geautomatiseerde Bakkerij. Het succes van de bakkerij is merendeels te danken aan de introductie van gesneden broden in de jaren zeventig. De continue aandacht voor kwaliteitsverbeteringen zorgen al jaren voor een hechte consumenten basis.

Fernandes Bakkerij zorgt ervoor dat men dagelijks door het hele land de garantie en keuze heeft aan verse en kwalitatief hoogwaardige bakkerijproducten.